Qué fem

[av_one_full first]
[av_textblock ]

Amb l’objectiu d’adaptar-nos a les necessitats del mercat, neix Àtic3er una consultoria de serveis formada per professionals amb àmplia experiència en la millora del posicionament estratègic i el desenvolupament comercial de les empreses.

□□■

[/av_textblock]
[/av_one_full]

[av_section color=’main_color’ custom_bg=’#bbc2cc’ src=” attachment=” attachment_size=” attach=’scroll’ position=’top left’ repeat=’no-repeat’ video=” video_ratio=’16:9′ min_height=” padding=’default’ shadow=’no-shadow’ id=”]

[av_one_half first]

[av_heading tag=’h1′ padding=’10’ heading=’Serveis’ color=’custom-color-heading’ style=’blockquote modern-quote’ custom_font=’#576270′ size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock]

A fi d’oferir-vos un servei integral, treballem conjuntament des de totes les àrees per dur a terme el disseny, desenvolupament i execució de campanyes de publicitat, plans de comunicació i estratègies de vendes.

Assessorem, dissenyem i implantem amb professionalitat, seguint un procés estrictament rigorós i confidencial, aportant solucions lògiques, concretes i rendibles i comprometent-nos amb els resultats.

[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’]

[av_button label=’Qui som’ link=’page,28′ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’medium’ position=’center’ icon_select=’yes’ icon=’ue80b’ font=’entypo-fontello’]

[/av_one_half][av_one_half]

[av_iconlist position=’left’]
[av_iconlist_item title=’Marketing’ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue8a3′ font=’entypo-fontello’]
Àtic3er pensem que el marketing és el plaer de crear solucions noves, millors i més satisfactòries per a les persones quan aquestes interactuen amb els productes i els serveis dia a dia.
[/av_iconlist_item]
[av_iconlist_item title=’Publicitat’ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue8d2′ font=’entypo-fontello’]
La publicitat ha sigut, és i serà per a Àtic3er una de les eines clau per a la promoció i comercialització dels productes i serveis dels nostres clients.
[/av_iconlist_item]
[av_iconlist_item title=’Creativitat’ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue864′ font=’entypo-fontello’]
La Creativitat és un concepte que defineix perfectament l’equip de persones que s’encarreguen de “Crear” la imatge, slogans i productes d’una empresa.
[/av_iconlist_item]
[av_iconlist_item title=’Producció’ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue856′ font=’entypo-fontello’]
La producció engloba molts aspectes, però els principals són tots aquells destinats a la creació de publicitat impresa, ja sigui en forma de catàlegs, fulletons o cartells publicitaris.
[/av_iconlist_item]
[/av_iconlist]

[/av_one_half][/av_section]

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *