Avis legal

[av_textblock ]

Condicions legals

 

Qualsevol transmissió , distribució , reproducció o emmagatzematge, total o parcial , dels textos , de les imatges i la resta de continguts inclosos en aquest web ha de comportar el previ i exprés consentiment per escrit de Àtic3er. Queden expressament prohibides , quan aquests tinguin fins comercials , la reproducció , còpia, comunicació pública , distribució , manipulació , i qualsevol altra forma d’utilització , de tot o part d’aquesta web o qualsevol dels seus continguts , sense la prèvia i expressa autorització per escrit d’Àtic3er.
Per altres fins no comercials , els continguts estan subjectes a una llicència Creative Commons amb les següents condicions .
Aquesta web pot contenir enllaços a pàgines externes de les quals Àtic3er no es responsabilitza ni dels continguts ni de qualsevol altre aspecte relacionat amb aquests llocs . Àtic3er pot modificar sense previ avís les característiques i especificacions dels seus serveis , així com qualsevol altra informació aquí recollida , i no està subjecta a cap garantia de cap tipus . D’altra banda , Àtic3er no és responsable de cap dany directe o indirecte que pugui ocasionar l’exactitud , veracitat o exhaustivitat de la informació , o l’ús que es pugui fer . L’accés a aquest web , no dota l’usuari de llicència o autorització per utilitzar , més enllà de l’ús estrictament personal , de cap contingut , informació o servei existent al web ni sobre cap dret relacionat amb ells , especialment els de propietat intel · lectual i industrial .

Aquesta pàgina web s’ha estructurat mitjançant l’aplicació de gestió de continguts lliure WordPress i es troba allotjada a 1 & 1.

[/av_textblock]

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *